Social Media V2 Marketing

Social Media

Weet je regelmatig niet wat je moet plaatsen de socials? Denk je er naar jouw mening toch echt veel te lang over na wat je nu weer moet posten? Weet je niet welke content voor welk platform geschikt is? Oftewel: wil jij je Social Media uitbesteden?

Waarom Social Media uitbesteden?

Voor succesvolle bedrijfsvoering is Social Media niet meer weg te denken uit het totaalbeeld. Potentiële klanten zoeken vaak eerst je website op, maar ook de social kanalen worden uitgeplozen als ze op zoek zijn naar jouw bedrijf en recensies over het bedrijf. Daarom is het belangrijk om op de juiste manier zichtbaar te zijn.

Social Media kent niet alleen veel geheimen, het kent ook (en eigenlijk vooral) erg veel ontwikkelingen. Dit maakt het lastig om altijd op het juiste platform de juiste content te plaatsen, en ook nog eens op het juiste moment. Je moet er maar aan gaan staan, precies op het moment dat er iets heel belangrijks gebeurt direct iets uit je mouw schudden. En dat ook nog eens tijdens de dagelijkse beslommeringen.

Webdesign V2 Marketing

Van strategie tot beheer

V2 Marketing heeft veel ervaring met het (zakelijk) beheer van Social Media. Samen bekijken we de huidige strategie als die er is en bouwen we een (nieuwe) strategie op. Hierbij houd ik rekening met de tone of voice van jouw bedrijf en jouw klanten. Wil je alleen samen de strategie opstellen en het beheer van je Social media marketing zelf doen? Geen enkel probleem! Zie je liever dat ik dit van je overneem? Ook geen probleem! We maken afspraken over onder andere de hoeveelheid content die ik maak en de frequentie van het posten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een strategie hebt ontwikkeld en dat je deze graag door mij uit laat voeren. Ook dit is mogelijk.

Rapportages

Natuurlijk wil je ook zien of dat uitbesteden van je Social Media strategie (en/of beheer) wel nut heeft. Dat is logisch. Iedere maand ontvang je een uitgebreide rapportage. In deze rapportage vindt je de verschillende kanalen terug en hoe de content daarop scoort. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het moet, maar als het noodzakelijk is passen we de strategie en de gemaakte content daarop aan.

Welke Social mediakanalen

V2 Marketing helpt jou bij alle Social media platformen. Van Facebook tot Instagram, van LinkedIn tot TikTok en zelfs op SnapChat kan ik jouw content verzorgen. Deze kanalen implementeren we direct in jouw marketingstrategie, zodat de juiste Tone of Voice altijd gebruikt wordt. Zodat je altijd op het juiste moment zichtbaar bent. En zodat je altijd on top of mind blijft. 

Social media uitbesteden

Ben je geïnteresseerd in het uitbesteden van jouw Social media en wil je hier eens samen voor gaan zitten? Klik dan op de onderstaande knop om contact met mij op te nemen voor een offerte op maat of bekijk de tarievenpagina.