Tarieven V2 Marketing

Tarieven en meer

De onderstaande tarieven zijn exclusief het bijpassende btw percentage. 

Zoals je ziet, zitten er verschillen tussen de gehanteerde tarieven. De voordeligste optie is een maandelijks abonnement, waarbij je verzekerd bent van maandelijkse werkzaamheden. Een strippenkaart daarentegen is gedurende een half jaar te besteden. Je kiest zelf wanneer in dat half jaar je je ingekochte strippen inzet. Dat kan allemaal in één maand zijn, in 3 maanden of in 6 maanden. Zolang ze aan het einde van het half jaar maar op zijn! Tot slot werk ik ook projectmatig. Denk hierbij aan websites die gemaakt moeten worden, maar waarbij er geen andere diensten zoals maandelijks onderhoud of hosting wordt afgenomen. 

De verschillende opties zijn ook te combineren met elkaar. Wil je een nieuwe website? Dan is dat een project. Wil je daarna nog maandelijks onderhoud? In dat geval betaal je de uurprijs voor een abonnement.

Wil je nog wat meer informatie of wil je bespreken wat in jouw situatie het beste is om te doen? Neem dan contact op, dan kijken we samen verder!

Neem direct contact op!

Let op: op dit moment hanteer ik aantrekkelijke starterskortingen. Ben je hierin geïnteresseerd? Klik dan snel op de onderstaande knop en ik neem binnen 24 uur contact met jou op!

Abonnement

Excl. btw
65,- Per uur
  • Vanaf 3 uur per maand
  • Bijvoorbeeld voor maandelijks technisch of SEO onderhoud
  • Maandelijks opzegbaar

Projectbasis

Excl. btw
75,- Per uur
  • Werkzaamheden vanaf 10 uur
  • Bijvoorbeeld voor het bouwen van jouw nieuwe website
  • Kan gecombineerd worden met andere diensten