V2Marketing Webdesign

Webdesign

Ga je een bedrijf opzetten of ben je net met je bedrijf gestart? Dan heb je een website nodig! Heb je al een website, maar voldoet deze niet meer aan jouw eisen? Of is je bedrijf een andere richting ingeslagen? Er zijn veel verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een (nieuwe) website. V2 Marketing helpt jou bij je webdesign en de nieuwe website.

Website op maat

Tegenwoordig is een website niet alleen meer een visitekaartje voor jouw bedrijf, de website moet technisch en inhoudelijk goed zijn. Hier zijn meerdere redenen voor. Hoe beter jouw website in elkaar zit, hoe beter je gevonden wordt op Google. Een goede website wordt gebouwd op een manier waarbij er rekening gehouden wordt met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd.

Maar buiten dat het goed is voor je SEO, worden klanten ook blijer van een goede website. Het is belangrijk dat potentiële klanten een snelle website voor hun neus krijgen. Wist je namelijk al dat een vertraging van maar liefst 1 seconde al voor 7% meer conversieverlies kan zorgen? Reken maar eens uit wat je verlies op jaarbasis is! Om deze reden is webdesign erg belangrijk in het maken van een website. Het design, het ontwerp, zorgt ervoor dat aan de juiste vereisten wordt voldaan.

Voor een technisch goede website adviseer ik om de website op te bouwen met Word`Press. De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos en SEO-technisch zit je bij WordPress altijd goed. 

Webdesign V2 Marketing

Geen wirwar van pagina's

Zoals je hierboven al las, is het belangrijk dat een website technisch en inhoudelijk goed in elkaar zit. Het technische aspect is daar kort uitgelegd. Inhoudelijk is het echter net zo belangrijk om een goede website te hebben. 

De zoektocht naar een leverancier voor het een of ander begint vaak op internet. Potentiële klanten zijn op internet op zoek naar informatie over het product of de dienst waarin jij gespecialiseerd bent. Het is van groot belang dat jij jouw kennis op de juiste manier kan tentoonstellen. Buiten dat dit te maken heeft met teksten, heeft dit ook te maken met de opbouw van jouw website. Wanneer er een wirwar van pagina’s ontstaat, is het voor jouw potentiële klanten onbegonnen werk om hun informatie van jouw website te halen. 

Design en huisstijl

Bij V2 Marketing zit je goed voor alle aspecten van design. Van het begin tot het einde, V2 Marketing ontzorgt je overal in. Samen gaan we in gesprek over hoe jij het geheel voor je ziet. Door middel van verschillende vragen waarin ik jouw visie, missie, ambities en drijfveren ontdek, kom ik tot een totaalbeeld waarbij een bepaald design hoort. Dit design kan niet alleen geïmplementeerd worden in de website, maar ook in een (nieuwe) huisstijl.

Hosting en onderhoud

Het is leuk om een website te hebben, maar zonder hosting ben je nergens. Zonder hosting staat jouw website niet live en loop je alsnog inkomsten mis. Daarnaast is een e-mailadres ook altijd handig om te hebben. Daarom biedt V2 Marketing dit ook aan. Dit kan in combinatie met een website zijn, maar het mag ook volledig losstaand zijn. Onderhoud aan de website en het hostingpakket valt hier natuurlijk ook onder. Heb je bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres nodig voor een nieuwe collega? Geen probleem, dat is binnen enkele minuten geregeld!

Zelf doen of uitbesteden?

Webdesign, het is een vak apart. Buiten het stuk design, komt er ook technische kennis bij kijken. Webdesign kan niet alleen een ingewikkelde klus zijn, het kan ook een zeer tijdrovende klus zijn. Vaak is dit tijd die je eigenlijk niet hebt of die je beter kan besteden. Dat kan zijn aan je bedrijf en de bedrijfsvoering, maar het kan ook heel goed vrije tijd zijn. Tijd die je kan doorbrengen met je gezin, familie en vrienden. Tijd waarin je je hobby of sport kan uitoefenen. Wanneer je je webdesign uitbesteed aan V2 Marketing, houd je deze tijd over. 

Kijk voor meer informatie over de prijzen en tarieven die ik hanteer op de tarievenpagina.