Een nieuwe website voor nog geen € 1000,-!

Sommige bedrijven hebben niet zoveel nodig. Je krijgt je klanten met name via mond-tot-mond reclame of via Social Media

Toch vinden jouw potentiële klanten het vaak fijn om op een website te kunnen zien wie je bent, wat je doet en hoe ze in contact kunnen komen met je. Daarnaast is een website natuurlijk de ideale manier om je aanbod en prijzen tentoon te stellen. Denk alleen maar aan de tijd die het jou bespaart om alles uit te leggen!

Nieuwe WordPress website V2 Marketing

Basis website

995
749,- Eenmalig
  • 5 pagina's, in te delen naar eigen keuze
  • Inclusief contactformulier
  • SEO-friendly design
  • WordPress i.c.m. Elementor
  • Door jou aan te leveren teksten worden direct verwerkt
Aanbieding

Tijd is geld

Wanneer je iedere keer opnieuw je verhaal moet doen bij een lead, kost dat tijd. Tijd die je beter kan besteden in het doen van dingen waar je goed in bent. Denk aan de lasser die stalen of metalen deuren maakt, de meubelmaker die een tv-kast maakt of de personal trainer die ervoor zorgt dat men fit wordt en fit blijft. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en moet zich daar ook op focussen. 

Een basis website is dan ook de uitkomst voor deze groep ondernemers! 

Deze website wordt gebouwd in WordPress i.c.m. de pagebuilder Elementor. Elementor is een zeer intuïtieve pagebuilder, wat het voor jou makkelijker maakt om pagina’s toe te voegen aan je website of om het website onderhoud in eigen beheer te houden. Wil je dat niet? Dan kan je er ook voor kiezen om je website onderhoud bij V2 Marketing onder te brengen. 

Ook is het mogelijk om de copywriting voor jouw website door V2 Marketing te laten verzorgen. De teksten worden geschreven volgens de SEO-principes. 

 

Webdesign V2 Marketing